MENIU

A primit un bilet de la însoţitoarea de zbor, înainte de decolare. De ce şi-a văzut moartea cu ochii

Un bărbat a trecut printr-o sperietură groaznică la cea mai recentă călătorie a sa cu avionul, după ce a aflat o informaţie pe care nu ar fi trebuit să o ştie.

Un bărbat a primit, după ce a urcat la bordul avionului Frontier Airlines, un bileţel de la stewardesă şi după ce l-a citit imediat şi-a dat seama că nu i se adresează. Bărbatul, pe nume William Stratton, susţine pentru Fox 10 că stewardesa i-a dat biletul, scris pe un şerveţel de hârtie, imediat cum s-a pus în mişcare avionul.

Biletul nu conţinea decât câteva numere ale unor locuri în avion dar, sub acestea, se afla mesajul "Alţi pasageri înarmaţi". Imediat, Stratton şi-a dat seama că biletul nu era pentru el dar s-a îngrozit, dându-şi seama că există pasageri înarmaţi în avion. De fapt, aşa cum a aflat, mesajul se adresa unui ofiţer aflat la bordul zborului şi aceştia primesc mereu informări cu privire la alţi pasageri care ar putea fi înarmaţi.

Un fost ofiţer aerian a declarat, pentru sursa citată, că o astfel de informaţie, căzută în mâinile cui nu trebuie, este extrem de periculoasă. Reprezentanţii companiei aeriene au încercat să explice că este vorba despre o schimbare făcută de pasager şi că gafa se datorează acestui motiv, dar Stratton refuză această explicaţie.