MENIU

A primit un apel şi a ratat examenul de titularizare

O candidată de la examenul de titularizare a fost scoasă din examen după ce telefonul i-a sunat în timpul probei scrise.

Greşeală sau intenţie de fraudare? O tânără candidată la titularizare a fost eliminată din examen după ce telefonul pe care îl avea la ea în timpul examenului a sunat. Supraveghetorii nu au avut de ales, pentru că este interzisă clar păstrarea telefoanelor mobile în sala de examen şi au eliminat-o, scrie aradon.ro.

Alţii însă au plecat de bunăvoie după ce au văzut subiectele sau nu au mai venit deloc la examen. Nu mai puţin de 50 de candidaţi s-au retras şi au abandonat examenul iar alţi 44 nu s-au mai prezentat fiind declaraţi absenţi. Spre centrul de corectare au plecat 502 lucrări ale căror rezultate vor fi publicate pe 27 iulie, urmând ca în data de 3 august să se afișeze rezultatele finale după contestații. Pentru a putea ocupa un post titularizabil, candidații trebuie să obţină cel puţin nota 7.00 la proba scrisă şi cel puţin nota 5 pentru a putea preda ca suplinitori. Ședința publică pentru repartiția posturilor va avea loc în perioada 8-9 august.

Mai multe articole despre:
examen telefon titularizare