MENIU

A murit Mircea Albulescu. Actorii sunt în doliu! Reacţiile artiştilor

Mircea Albulescu a murit la vârsta de 81 de ani, vineri, la spitalul Floreasca. Actorii sunt în doliu, iar mulţi dintre ei cu greu şi-au găsit cuvintele să-şi exprime regretul în intervenţii telefonice la REALITATEA TV.

Cristina Deleanu, actriţă: "Îmi vine să plâng. Îmi e foarte greu să vorbesc. L-am avut prieten, eu şi soţul meu.
M-am întâlnit cu Mircea la film, în televiziune. De curând, am avut un film şi vorbeam cu ai mei. Ne-am văzut la teatru vorbea ca un bonom. Ne e foarte greu.

L-am avut coleg, cu care am lucrat. Era un prieten şi un tip liniştit care îşi vedea de treabă.
Nu pot să fac la ora asta aprecieri. Cine ştie, ştie cum era! Mircea a fost un monument, îl ştiu de foarte tânăr. A rămas un monstru de talent. Şi un prieten pentru toţi colegii de care o să ne fie dor."

Florin Zamfirescu, actor: "Ştiam că e bolnav... Ştiam că e şi acum aflu că nu mai e şi încă mi se pare inacceptabil. Ne ducem cu toţii, moartea e ceva firesc şi totuşi de fiecare dată ne surprinde... Mircea Albulescu era aşa un colos, părea indestructibil. Era un Ceahlău! Părea că nu se va sfârşi niciodată. Şi nu se va sfârşi! A fost un exemplu pentru tineri, un monstru sacru. Era un maestru."

Ileana Stana Ionescu: "sunt mişcată, am trăit multe alături de Mircea Albulescu. Sper să nimerească într-o lume, în care să aibă parte de ce nu a avut parte pe pământ.

Sunt din ce ce în ce mai speriată de dispariţiile astea dintre noi.


A fost un om care s-a dăruit trup şi suflet. A lucrat cu toată inima. Sunt profund afectată. Nu mai vreau să aud ştiri din astea."