MENIU

A murit mama Laurei Cosoi - Actrița a făcut anunțul trist: "Mămica noastră dragă și bună..."

Laura Cosoi si mama ei

Laura Cosoi a făcut anunțul trist despre mama sa chiar pe rețelele de socializare.

A murit mama Laurei Cosoi. Actrița a făcut anunțul trist pe facebook: "Mamica noastra draga si buna a plecat la Domnul! 
Mami, te iubim dincolo de viata asta! Esti in inima noastra".

Laura Cosoi și-a pierdut și mama, la numai trei ani de la moartea tatălui. Vedeta a dat vestea cumplită pe contul ei de Instagram, unde a publicat o fotografie de familie, în care ea și sora ei Alina Cosoi își sărută mama pe obraz.

Ligia Cosoi a fost lector la Facultatea de Teatru a Universității de Arte „George Enescu” din Iași, ea fiind inspirație pentru fiica sa mai mare care a ales calea actoriei.

Momentan nu se cunosc detalii despre ultimele clipe din viața Ligiei Cosoi, dar se știe că aceasta s-a luptat o perioadă cu nemilosul cancer, pe care îl și învinsese.

Actrița a avut întotdeauna o relație specială cu mama ei, chiar dacă nu întotdeauna s-au pus de acord cu anumite aspecte ale vieții. Femeia și-ar fi dorit ca fiica ei să aibă o carieră strălucită în domeniul dansului sportiv, dar Laura Cosoi a ales actoria. În ciuda acestei decizii care nu a fost pe placul mamei, au rămas toată viața la fel de apropiate.

„Eu întotdeauna am avut o relație bună cu mama. Mai puțin atunci când m-am lăsat de dans sportiv. Nu știu dacă neapărat s-a schimbat foarte mult, nu știu dacă ea mă vede pe mine altfel, dar ceva s-a schimbat.

Sigur nu și-a imaginat deloc această viață cu mine în calitate de mamă. Așa mi-a spus, că nu și-a imaginat că o să am trei fetițe, trei copii. Dar pot spune că e foarte mulțumită că, în continuare, îmi exercit meseria.”, a povestit Laura Cosoi într-un interviu.

 

Mai multe articole despre:
laura cosoi doliu