MENIU

A murit George Finiș - Îndrăgitul interpret de muzică populară fusese infectat cu noul coronavirus

Doliu

Cântărețul de muzică populară George Finiș a murit după ce s-a infectat cu coronavirus. El acordase un ultim interviu chiar de pe patul de spital. Atenție, imaginile vă pot afecta emoțional.

George Finiş, unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de muzică populară din judeţul Suceava, a murit, în această dimineaţă, la Spitalul Judeţean Suceava.

La începutul acestei luni el era internat la Terapie Intensivă Covid, în Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, era ventilat non-invaziv, însă era conștient și cooperant. De pe 13 aprilie starea lui de sănătate s-a degradat, pe 15 aprilie a fost necesar să fie intubat, iar în această dimineaţă a decedat. 

Solistul susţine că s-a îmbolnăvit la serviciu, pentru că unii dintre colegii săi nu au respectat regulile de prevenire a infectării.

”Am avut colegi care nu prea au respectat măsurile şi de la unul la altul s-a dus. De la o colegă, la un coleg, la un coleg. Deocamdată mă simt bine. Sunt foarte bine tratat de medici, de asistente... Toată lumea îşi dă interesul şi sper să mă duc acasă cât mai repede. Sunt puternic”, a spus George Finiş.

Mai multe articole despre:
george finis coronavirus