MENIU

A murit după ce iubitul ei a sărutat-o. Motivul este șocant

O femeie în vârstă de 20 de ani din Canada s-a stins din viață într-un mod șocant, sub ochii iubitului ei, după ce acesta a sărutat-o înainte de culcare.

Tânăra era alergică la arahide, însă nu-i spusese acest lucru iubitului ei. Într-o seară, înainte de culcare, acesta a mâncat, fără ca fata să știe, un sandviș cu unt de arahide, după care a sărutat-o. 

Câteva clipe mai târziu, primele simptome au început să apară. Iubita lui a simțit că se sufocă și l-a întrebat dacă a consumat arahide. Când el i-a răspuns afirmativ, ea i-a cerut să cheme Ambulanța de urgență.

Cu toate că medicii au sosit în doar opt minute, starea de sănătatea a fetei se deteriorase mult, întrucât nu avea tratamentul necesar la îndemână. A intrat în stop cardiorespirator în ambulanță, medicii au readus-o la viață, însă, deoarece a suferit o complicație din cauza căreia creierul ei nu mai primea deloc oxigen, a murit în scurt timp la spital.

Mama ei a făcut un apel la toate persoanele alergice să aibă în permanență la ele medicamentele salvatoare ”chiar dacă nu este plăcut și chiar dacă nu este la modă”, conform mirror.co.uk.

Mai multe articole despre:
alergie unt de arahide