MENIU

A început săptămâna Şcoala Altfel. Vineri, elevii vor intra în vacanţa de Paşte

<p>A &icirc;nceput săptăm&acirc;na Şcoala Altfel. Vineri, elevii vor intra &icirc;n vacanţa de Paşte</p>

Şcoala Altfel. Pentru elevii din toată România a început o săptămână fără stres și fără note proaste. S-a dat startul programului "Școala Altfel - să știi mai multe, să fii mai bun". Copiii vor merge în diferite vizite, vor învăța ce înseamnă să fii polițist, pompier sau cum să acorde primul ajutor.

Şcoala Altfel. Săptămâna "Să știi mai multe, să fii mai bun" înseamnă activități practice. Unele se desfășoară în școală, altele în afara ei. Banii vin, însă, de la părinți, care scot din buzunar și câteva sute de lei într-o singură săptămână.

Programul Şcoala Altfel își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a dascălilor, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Activităţile propuse de Şcoala Altfelexced curriculumul naţional şi sperăm să aducă plus-valoare întregii comunităţi şcolare, prin competenţe, coeziune, spirit de echipă şi, nu în ultimul rând, prin zâmbetele elevilor şi dascălilor implicaţi.

Partenerii Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice în acest demers sunt numeroși. Programul Şcoala Altfel - ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, într-o săptămână din al doilea semestru şcolar, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.

Vineri, pe 22 aprilie, elevii vor intra în vacanţa de Paşte.

Mai multe articole despre:
program vacanţa de Paşte Şcoala Alttfel