MENIU

A început marea lansare APPLE: Urmăreşte LIVE lansarea iPhone 8 şi iPhone X

Lansare APPLE - iPhone 8 şi iPhone X

Cel mai aşteptat moment de fanii Apple a sosit: Lansarea iPhone 8 şi iPhone X a început. Urmăreşte LIVE în acest articol marea lansarea APPLE!

Apple va dezvălui în scurt timp un nou iPhone din segmentul premium, la zece ani de la lansarea pe piață a primului smartphone. Este vorba de aşa-numit iPhone X care urmează să fie lansat astăzi la ora 20:00 (ora României). Tot în această seară urmează să fie lansat şi iPhone 8. 

iPhone 8 şi iPhone X. Urmăreşte LIVE pe realitatea.net lansarea APPLE din această seară:

''iPhone X'' ar putea fi echipat un un ecran de ultimă generație OLED, care oferă o imagine de calitate superioară, și care ar urma să acopere întreaga suprafață a telefonului, ceea ce va implica eliminarea butonului ''Home'', care până acum era amplasat în partea de jos a ecranului. În aceste condiții, deblocarea dispozitivului se va face prin recunoaștere facială în 3D grație unei a doua camere foto. De asemenea, partea verso a dispozitivului ar urma să fie din sticlă, iar încărcarea se va face în sistem wireless, o funcție așteptată de mult de fanii iPhone.

iPhone X / iPhone 8 lansare. Însă toate aceste noutăți vor veni cu un preț de cost majorat, noul iPhone X urmând să aibă un preț de pornire de 1.000 de dolari, dar care potrivit zvonurilor ar putea ajunge la 1.200 și chiar la 1.400 de dolari. La prețul acestea "va trebui să fie magic", susține analistul Rob Enderle.

iPhone 8 / lansare! Cum va arăta cel mai nou telefon de la Apple și cât costă

iPhone X / iPhone 8. Principalul rival al Apple, grupul sud-coreean Samsung, urmează să lanseze și el un smartphone premium în format mare, Note 8, care va fi disponibil începând de vineri la un preț apropiat de 1.000 de dolari în SUA.

Pe lângă noul iPhone X, Apple ar urma să dezvăluie marți și versiuni îmbunătățite ale actualelor modelelor de iPhone, respectiv iPhone 8 și iPhone 8 Plus, care vor avea o durată mai mare de funcționare a bateriei și capacități mai mari de stocare.

iPhone X / iPhone 8 lansare. Un nou model de televizor AppleTV

Grupul american ar putea prezenta de asemenea un nou model de televizor AppleTV, capabil să difuzeze programe în sistem 4K, sau o nouă versiune a ceasului inteligent Apple Watch, care va fi capabil să se conecteze direct la rețelele de telefonie mobilă fără a avea nevoie de un iPhone.

O altă noutate este că prezentarea de marți va fi prima organizată la noul sediu al grupului de la Cupertino, o vastă clădire rotundă de forma unei farfurii zburătoare.

iPhone X / iPhone 8. Ce preţ va avea iPhone X

iPhone X / iPhone 8 lansare.iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de catre un operator de telefonie mobila pentru un jurnalist din Franta si vorbim despre o suma mare.

iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de catre un jurnalist francez, care are cel mai probabil informatiile preluate de la o sursa din cadrul unui operator de telefonie mobila.

iPHONE 8 // iPHONE X. Lansare iPHONE 8/X în România. Prețul la care poate fi cumpărat telefonul

iPhone X / iPhone 8. Conform acestuia, iPhone X urmeaza sa coste nu mai putin de 1100 de euro in versiunea de baza in Franta, un pret foarte mare pentru un telefon mobil, dar pe care multi il asteptau inca din vara acestui an. iPhone X a fost prezentat in numeroase zvonuri ca avand un pret de vanzare atat de mare, el fiind anuntat de catre diverse surse apropiate Apple, dar si de unele din interiorul unor operatori de telefonie mobila.

Cei din Franta au confirmat data de precomanda si lansare pentru iPhone 8, iar acum ni se confirma inclusiv pretul iPhone X, asa ca informatiile ar trebui sa fie cat se poate de reale, chiar daca inca n-au venit de la Apple. iPhone X cu un pret de pornire de 1100 de euro ar putea ajunge sa coste chiar si 1300 de euro, daca nu chiar mai mult, in functie de spatiul de stocare ales.

iPhone X / iPhone 8. E posibil ca in SUA Apple sa vanda iPhone X la preturi care incep de la 1000 de dolari, fara taxe, insa adaugand taxele se ajunge la 1100 de dolari, deci vorbim despre paritate 1:1 dolar euro intr-un curs de schimb valutar pe care doar Apple il poate avea.

iPhone X are pretul din Romania si Europa dezvaluit de francezi iPhone X a fost zvonit pana acum ca fiind pregatit pentru lansare in versiuni care au 64 GB, 256 GB si 512 GB spatiu de stocare, deci se ajunge la mai mult spatiu decat la un laptop.

Mai multe articole despre:
Apple lansare iPhone 8 iPhone X