MENIU

A început Black Friday la evoMAG. Iată oferta din prima rundă

Magazinul evoMAG anunță prima etapă din cadrul celei mai mari sărbători a cumpărăturilor. Iată câteva dintre cele mai interesante oferte.  

Reducere 27%. Reduceri Black Friday televizoare. Televizor LED Sony BRAVIA 109 cm (43") KDL-43W756C, Full HD, Smart TV, Motionflow XR 800 Hz, X-Reality PRO, Android TV, CI+. Cu tehnologiile avansate care fac ca tot ceea ce vizionaţi să fie mai clar, mai cursiv şi mai realist, televizorul BRAVIA oferă o experienţă cu adevărat inedită. Fiecare pixel este îmbunătăţit splendid cu tehnologia puternică de procesare a imaginii de la Sony. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate şi comparate cu o bază de date specială cu imagini.

Reducerea zgomotului asigurată de tehnologia X-Reality PRO elimină diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice şi digitale, de pe DVD-uri şi discurile Blu-ray Disc şi chiar şi din fotografiile digitale.Indiferent ce vizionaţi, vă veţi bucura de o afişare extrem de cursivă a secvenţelor de acţiune cu mişcare rapidă cu tehnologia Motionflow XR. Găsiţi, înregistraţi şi discutaţi despre emisiunile TV preferate utilizând SideView. Această aplicaţie inteligentă vă permite să controlaţi televizorul şi să căutaţi programele emisiunilor cu ajutorul smartphone-ului.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 televizoare de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 27%. Telefon Mobil Microsoft Lumia 550, Procesor Quad-Core 1.1GHz, LCD HD Capacitive touchscreen 4.7", 8GB Flash, 1GB RAM, 5MP, 4G, Wi-Fi, Microsoft Windows 10 (Negru). Word, Excel și PowerPoint au fost optimizate pentru utilizare mobilă. Funcționează perfect pe telefon, iar instrumentele de editare complexe și noul client de e-mail Outlook simplifică incredibil de mult gestionarea e-mailurilor.

Cu Windows 10 pe telefonul tău Lumia 550, vei avea acces la aceleași servicii și aplicații Microsoft ca și pe laptop. Tehnologia de stocare în cloud OneDrive îți permite să păstrezi documentele în siguranță și să le accesezi și editezi de pe telefon, oriunde ai fi.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 telefoane de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 17%. Telefon Mobil Samsung Galaxy C5 C5000, Procesor Octa-Core 1.5GHz, Super Amoled Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 16MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 telefoane de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 24%. Combina frigorifica SAMSUNG RB29HSR2DSA/EF, Full NoFrost, 289l, A+. Ofera o racire rapida, astfel incat alimentele se racesc mai repede si va veti bucura mult mai curand de o bautura rece. Racirea alimentelor, de la 25 °C la 7 °C, dureaza cu 4,5 ore mai putin comparativ cu alte modele de frigider. Asigura o racire uniforma in tot frigiderul, asadar toate alimentele sunt mentinute la o prospetime optima. Variatia de temperatura nu depaseste niciodata 0,3 °C, in timp ce modelele clasice pot avea diferente de pana la 2,2 °C.

Cautatul prin frigider inseamna de multe ori o adevarata cursa cu obstacole printre alimente. Insa raftul cu glisare usoara Easy Slide este fixat pe balamale rotative si se gliseaza in exterior, astfel incat sa organizati eficient si sa accesati cu usurinta alimentele. In plus, vedeti exact ce ati depozitat in spate.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 electrocasnice o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 40%. Cuptor cu microunde Gorenje MMO20MBII, 20l, 800W (Negru). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 20%. Calorifer Arielli SNYT RFT9, 9 elementi, termostat, ventilator, 2400W. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri electrocasnice găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 40%. Aspirator cu sac Ariete 2784 Diablo, 2000W, 2l (Negru). Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri evoMAG de Black Friday găsiți LA ACEST LINK. 

 Reducere 40%. Fier de calcat Philips GC2905/50, 2000 W. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri evoMAG de Black Friday găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 27%. Masina de spalat SAMSUNG WW90K6414QX/LE, Addwash, 9kg, 1400rpm, A+++. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere.

Spalarea rufelor este mult mai simpla cu caracteristicile smart inovatoare de la Samsung. Smart Control va permite sa controlati si sa monitorizati de la distanta ciclul de spalare, folosind o aplicatie smartphone*. De oriunde din interiorul sau din afara casei, il puteti porni sau pune in pauza instantaneu si puteti monitoriza selectiile ciclului de spalare, timpul ramas si alertele la terminare.

Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri evoMAG de Black Friday găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 33%. Espressor Philips Saeco Poemia HD8423/19, 950W. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri evoMAG de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.