MENIU

A fost violată când era adolescentă. După 20 de ani, şi-a întâlnit atacatorul - VIDEO uimitor

O tânără islandeză care la 16 ani a fost violată de iubitul său, un student din Australia de 18 ani, s-a întâlnit cu el după 20 de ani, iar din acea întâlnire a rezultat un film înregistrat la o conferinţă Ted Talk, care face înconjurul lumii.

Atât tânăra, acum matură, cât şi cel care a violat-o, îşi spun povestea în faţa tuturor şi explică felul în care agresiunea le-a schimbat vieţile.

În timp ce Thordis Elva îşi aminteşte agresiunea traumatic şi explică faptul că, din acea noapte, a învăţat că în două ore sunt 7200 de secunde, pentru că a numărat fiecare clipă, bărbatul, Tom Stranger, susţine că el nu a perceput fapta ca pe un viol, dar că amintirile sale sunt vagi şi că s-a convins pe sine că nu a fost vorba de viol pentru a putea trăi cu remuşcările.

Cei doi tineri s-au despărţit la puţin timp după viol şi, susţine tânăra, abia 9 ani mai târziu şi-a dat seama că, pentru a putea trece peste experienţa traumatică, are nevoie să îşi ierte agresorul, scrie Daily Mail. Aşa că i-a scris o scrisoare, la care bărbatul i-a răspuns, şi astfel cei doi au început, spun ei, să se vindece.

Puteţi vedea întregul film al conferinţei Ted Talk aici!