MENIU

A deschis sertarul fiicei: "DROGURI!" Când a aflat ce era, de fapt, acolo, i-a stat inima în loc!

A deschis sertarul fiicei: "DROGURI!" Când a aflat ce era, de fapt, acolo, i-a stat inima în loc!
A deschis sertarul fiicei: "DROGURI!" Când a aflat ce era, de fapt, acolo, i-a stat inima în loc!

Nici prin gând nu i-a trecut acestei femei că fiica ei va fi în stare de aşa ceva! Când i-a deschis sertarul, a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare!

La doar 16 ani, Ashley Bank este o tânără extrem de bine organizată. Într-o zi, fata şi-a sunat mama. Avea nevoie de minicalculator, pentru un examen pe care urma să-l susţină în curând. Cum nu avea de gând să arunce banii şi să cumpere unul nou, i-a trimis un mesaj mamei sale prin care o ruga să i-l trimită prin poştă.

"Trimite-mi şi mie minicalculatorul, te rog, prin poştă. Îl găseşti în sertar la birou", i-a scris Ashley.

În secunda următoare, mama sa a dat buzna în camera ei. Se grăbea şi, cum ştia că are drum prin oraş, s-a gândit să ia şi minicalculatorul cu ea. Când a deschis sertarul, însă, a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare! Printre mărunţişuri, femeia a găsit o pungă în care a văzut mai multe capsule colorate. "Se droghează?! Fiica mea se droghează?!", a început să ţipe femeia, descurajată...

Când şi-a revenit din şoc, a pus mâna pe telefon şi i-a scris, tremurând de nervi, un mesaj: "Ashley Carol, eu nu tolerez drogurile în casa mea! Vineo imediat acasă! De îndată ce tatăl tău se va întoarce din California, vom stabili ce se va întâmpla de acum înainte. Momentan, eşti pedepsită şi nu mai ai voie să ieşi din casă! Vino acasă IMEDIAT!"

Apoi a făcut o poză la sertar şi i-a trimis-o.

Imediat a venit şi reacţia tinerei. Râdea cu lacrimi... Apoi i-a spus, nevinovată: "Mami, nu sunt droguri... Ia-le şi pune-le în apă!"

"De ce aş face asta?", a întrebat-o mama.

"Fă ce ţi-am spus...", i-a replicat fata.

În câteva minute, mama i-a mai trimis o poză: într-o farfurioră cu apă pluteau câţiva dinozauri. Erau capsulele care stârniseră atâta zarvă... Totul s-a dovedit a fi o "prostioară" făcută de copila care s-a amuzat teribil în urma acestui episod...

"Nu trebuie să mai vii acasă. Nu mai contează", i-a scris mama.

"Ha ha ha", a replicat copila.

"De de Dumnezeu trebuia să cumperi aşa ceva? Credeam că ai 16 ani, nu 7...", a mai avut putere mama să-i mai scrie.

Fireşte, la câteva zile după incident, Ashley a postat fotografiile şi schimbul de mesaje cu mama sa, spre deliciul internauţilor. Păţania celor două a stârnit mii de comentarii şi aprecieri pe reţelele de socializare.

Mai multe articole despre:
droguri farse poveşti de viaţă