MENIU

A băut zilnic o cană de suc de rodie. Efectele au fost de neimaginat! Reacția medicilor

A băut zilnic o cană de suc de rodie. Efectele au fost de neimaginat!

Dacă n-ai gustat până acum o rodie, ai avut ce pierde! Rodiile nu sunt doar nişte fructe, sunt nişte super fructe bogate în vitamine, minerale şi fitonutrienți. Cercetătorii continuă să ne surprindă cu tot mai multe beneficii pe care rodia le aduce sănătăţii fiecăruia dintre noi.

Rodia este bogată în vitamina C, însă are şi vitamina B5, vitamina A şi vitamina E. În plus, are un conţinut bogat de calciu, potasiu şi fier. Seminţele de rodie sunt o importantă sursă de fibre.

Rodia are de trei ori mai mulţi antioxidanţi decât orice alt aliment bogat în antioxidanţi. Aceste substanţe îi conferă rodiei abilitatea de a “lupta” cu bolile, cu efectele îmbătrânirii, cu distrugerea ţesuturilor. Mai mult, rodia are puţine calorii şi o valoare nutriţională mare.

Sucul de rodie are proprietăţi anticancerigene şi antiinflamatoare. Rodiile ajută la îmbunătăţirea fluxului sangvin în inima şi ajută la stabilizarea tensiunii arteriale, ceea ce reduce riscului dezvoltării unei boli cardiovasculare, a unui atac de cord sau atac cerebral.

Mai multe articole despre:
suc de rodie rodie beneficii rodie