MENIU

Greșeala la care trebuie să renunți pentru o viață sexuală fantastică

Vrei să ai parte de mai mult sex și să te simți din ce în ce mai bine? Totul este posibil, mai ales dacă ții cont de cele top 6 greșeli de rutină la care trebuie să renunți, conform site-ului Menshealth.com.

Gândește-te bine dacă faci următoarele greșeli de percepție sau de abordare și încearcă să le elimini:

1. Sexul e o cursă
Sparge acest mit și acordă-i timp: explorează tot corpul ei. Sexul este o descoperire, nu o destinație. Sărut-o și mângâi-o folosindu-ți imaginația. Vei stimula incredibil de multe terminații nervoase.

2. Același loc, la aceeași oră
Uită aceste coordonate. Du-o în garaj, du-o în curte, du-o în baie și nu aștepta să vină seară: o puteți face și dimineață. O puteți face inclusiv pe banchetă din spate a mașinii, în pauză de prânz. Oriunde și oricând, doar să rupeți rutina.

3. Preludiu previzibil
Rupeți această rutină. Gândiți-va împreună la un alt fel de preludiu, care să încingă cu adevărat spiritele și să trezească toate simțurile. Ea va simți că e vorba despre ea atunci când faceți sex și se va simți într-al nouălea cer.

4. Lipsă de imaginație
Renunță la ea! Leag-o de mâini și roag-o să-ți scoată cămașa, lenjeria, cravata și cureaua de la pantaloni. Va fi excitant și va veți distra bine împreună.

Mai multe pe Sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
sex viaţa sexuală