MENIU

5 motive să mănânci cea mai detestată legumă din lume

Cand vine vorba despre broccoli parintii apeleaza la tot felul de trucuri pentru a-si convinge copiii sa-l manance. Indiferent ca este vorba despre gustul sau modul in care arata, cei mai multi dintre micuti incearca din rasputeri sa nu consume aceasta leguma.

Insa, odata cu trecerea timpului si a acumularii de informatii legate e alimentatia corecta, oamenii incep sa includa in dieta lor leguma pe care in copilarie o detestau din toata inima. Ajuta la detoxifierea organismului, reduce nivelul colesterolului, in plus este de folos in cazul oricarei deficiente de vitamine.

Broccoli nu este doar sanatos, ci este un superaliment. Este versatil in bucatarie, putand fi consumat in diverse feluri.
Iata 5 motive sa mananci cea mai detestata leguma din lume

Excelent pentru scaderea in greutate

Legumele, in general, fac minuni cand este vorba despre eliminarea surplusului de kilograme sau mentinerea unei greutati sanatoase. Broccoli este bogat in fibre, ceea ce ajuta la satietate. In plus, este sarac in calorii. De asemenea, daca il consumi des, poti elimina mai usor reziduurile care contin toxine din organism.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Mai multe articole despre:
0 broccoli legumă cea mai detestată legumă