MENIU

5 mituri despre curele de slăbire

<p>Dieta simplă pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă</p>

Ți-ai dori să pierzi cele câteva kilograme pe care le ai în plus, însă nu știi sigur ce alimente să incluzi sau să elimini din dietă. Vestea bună este că sunt foarte multe informații legate de slăbit. Vestea proastă este că multe dintre sfaturile disponibile se bat cap în cap, iar tu nu știi cum să le triezi. 

Iată cinci mituri despre slăbit pe care le vei găsi la tot pasul. Poate că înțelegând ce se ascunde în spatele lor te va ajuta să ajungi la greutatea visată.

1. Dacă te concentrezi pe reducerea caloriilor vei scăpa de kilogramele nedorite

Număratul caloriilor este un concept creat de industria dietetică. Mitul este înșelător pentru că îi determină pe oameni să se concentreze pe o falsă problemă.

Cheia unui corp suplu nu este dată de numărul caloriilor conținute de alimente ci de nutrienții conținuți de acestea.

În loc să te concentrezi pe reducerea caloriilor, elimină din dietă produsele procesate, rafinate și fast food-ul. Consumă mai multe fructe și legume, nuci și semințe. 

2. Dacă mănânci grăsimi te îngrași

Te-ai confruntat vreodată cu mâncărimi, piele uscată, scalp uscat, pierderea părului, probleme cu memoria, sistem imunitar scăzut sau dereglări ale menstruației? Toate aceste simptome au în comun o dietă scăzută în grăsimi.

Corpul are nevoie de grăsimi pentru crearea de hormoni sănătoși și pentru dezvoltarea sistemnului imunitar. Alimentele care sunt, în mod natural, bogate în grăsimi sănătoase și uleiuri (în special omega 3), sunt o parte esențială a dietei tale.

Citește continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
sfaturi grăsimi mituri despre diete cure de slabit