MENIU

4 zodii de femei independente. Fac numai ce vor şi sunt imposibil de supus

4 zodii de femei independente. Fac numai ce vor şi sunt imposibil de supus

Sunt atât de sigure pe ele şi pe puterile lor încât cer foarte rar ajutorul cuiva. Sunt ambiţioase şi perseverente şi dau dovadă de mult curaj. Vorbim despre femeile independente, care ştiu ce vor de la viaţă.

Iată în ce zodii sunt născute:

Leu

Femeia Leu este puternică, independentă şi decisă. Este un lider înnăscut şi care adoră să fie în centrul atenţiei, să fie adulat, aclamat, aplaudat. E foarte ambiţioasă în viaţa profesională şi are grijă să îmbine munca şi distracţia. E foarte orgolioasă şi cea mai mare greşeala pe care o poate face cineva faţă de ea este să îi lezeze demnitatea. Are standarde foarte înalte de la care nu se abate niciodată.

Scorpion

O femeie foarte independentă este şi cea născută în Scorpion. Este inteligenţă şi ambiţioasă, foarte muncitoare şi foarte perseverentă în tot ceea ce face în viaţă. Are atuul că învaţă foarte uşor şi reuşeşte să se distingă în mulţime. Nu descurajează uşor şi preia frâiele în orice situaţie gravă, devenind sprijin pentru toţi ceilalţi. Afişază o mimică dură, dar în realitate e o persoană caldă şi generoasă.

Capricorn

Femeia născută în Capricorn nu cere niciodată ajutorul. Ea e convinsă că le poate rezolva pe toate cu propriile-i forţe şi în majoritatea cazurilor aşa este. Pune de regulă viaţa profesională pe primul plan şi nu suportă că cineva să încerce să îi dicteze ce şi cum să facă. E ambiţioasă şi adoră să găsească soluţii pentru orice. Are mare încredere în instinctele sale care de obicei nu o trădează.

Săgetător

Creativă şi foarte sociabilă, femeia născută în acest semn zodiacal este o femeie liberă, căreia nu îi place să fie ţinută în frâu sub nicio formă. De obicei locuieşte singură tocmai pentru că vrea cât mai multă independenţă. E veselă şi foarte deschisă, e altruistă şi foarte iubită. Devine uşor lider într-o echipa tocmai pentru că nu îi place să joace după regulile altora, ci să fie ea cea care le impune.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii femei puternice