MENIU

3 zodii născute sub o stea norocoasă

3 zodii născute sub o stea norocoasă

Unii au noroc la bani, de alţii nu se lipeşte şi pace! Şi asta pentru că pur şi simplu unii sunt născuţi sub o stea norocoasă. Puţini la număr, întrucât 3 sunt zodiile care dau oameni de succes.

Află dacă te-ai născut sub un semn astral predestinat norocului în viaţă:

Taur

Această zodie este dominată de Venus, astrul câştigurilor. De aceea, în special în privinţa banilor, acest nativ are cât se poate de mult noroc astfel încât să ducă o viaţă mai mult decât îndestulată. Găseşte resurse financiare în cele mai inedite situaţii. Şi în amor duce o viaţă cât se poate de liniştită şi de echilibrată. Aşteaptă puţin până găseşte ceea ce vrea, însă întotdeauna alegerea sa va fi cea potrivită astfel că se poate spune că şi în dragoste are parte de sprijinul necondiţionat al astrelor.

PROMOTIE URIASA LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI.

Scorpion

Scorpionul are noroc în dragoste cu carul şi, chiar dacă pare că se hotărăşte greu, o face pentru că oferta e variată şi vrea să aleagă în cunoştinţă de cauza. Fiindcă el nu iubeşte cu adevărat decât o dată. Are noroc şi în privinţa banilor. Parcă e născut să îi facă, fiindcă are un talent înnăscut la afaceri. În plus, beneficiază şi de pe urmă altora, astfel că nu este exclus să intre în posesia unei moşteniri. Are o intuiţie deosebită care îl ajută să detecteze oportunităţile sau afacerile avantajoase.

Leu

Leul îşi doreşte faimă şi recunoaştere şi are noroc de ele fără să facă mare lucru pentru asta. Prosperitatea fie face parte din viaţa lor încă din copilărie, datorită unor părinţi descurcăreţi, fie se instalează în cea de a două parte a tinereţii, datorită unei cariere ambiţioase. Este şi un răsfăţat al lui Cupidon. Nu îi lipseşte norocul în dragoste, din contră, are toate şansele de partea să când vine vorba despre un partener potrivit exigenţelor sale care, să fim serioşi, nu sunt deloc puţine.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
viaţă Noroc destin