MENIU

3 zodii de sacrificiu. Au cele mai grele karme

Iau greul de pe umerii celor dragi si poarta ei povara, fara sa scoata un sunet. Sunt oamenii de sacrificiu, cei care sunt mereu gata sa faca totul pentru aproapele lor. Sunt acele persoane dispuse sa accepte raul, pentru binele celorlalti. Vorbim despre oamenii de nadejde, cei care fac totul si nu cer nimic in schimb.

Iata in ce zodii sunt nascuti eroii zilelor noastre:

Varsator

Sa ai un prieten Varsator e cam ca si cum ai castiga la Loto. Va suferi el in locul tau, pentru ca isi doreste ca tie sa iti fie numai bine. E o persoana calda, capabila de sacrificii supreme. Are o intuitie extraordinara, care il ajuta sa afle tot ceea ce te macina fara macar sa fi rostit un cuvant.

Rac

Te poti considera fericit daca ai prin preajma ta un Rac. E unul dintre oamenii de care ai nevoie si care e oricand acolo unde ai nevoie de el. Te protejeaza, te iubeste, te intelege. E sensibil si face totul pentru tine si bine ar fi sa ii arati recunostinta pentru ca, altfel, va suferi cumplit.

Fecioara

Fecioara pune mare pret pe corectitudine si i se pare normal sa fie ea cea care da startul. Ajuta fara sa ceara nimic in schimb. E capabila sa isi asume vini care nu ii apartin si, in ciuda opiniilor sale critice si a vehementei cu care se exprima de cele mai multe ori, nativul Fecioara ii ajuta oricand pe cei aflati in suferinta, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii bune zodii de sacrificiu