MENIU

3 zodii de femei pe care le cuceresc doar bărbaţii deştepţi

3 zodii de femei pe care le cuceresc doar bărbaţii deştepţi

Nu si-au propus sa detina suprematia intr-o relatie ci, din contra, apreciaza foarte mult la partenerul lor mai degraba inteligenta decat aspectul fizic.

Vorbim aici de femeile care nu se lasa cucerite decat de barbatii destepti. Care sunt acele femei? Cele nascute in urmatoarele 3 zodii:

Fecioara

Femeia din zodia Fecioara este inzestrata cu un nivel aparte de inteligenta. E o intelectuala curioasa, pasionata de orice e nou si la curent cu tot ce misca. Este o perfectionista in tot ceea ce face, de aceea nici nu ar putea accepta alaturi de ea altceva decat un barbat perfect din toate punctele de vedere, unul destept, ambitios, harnic si bun la suflet.

Capricorn

Nu se lasa rapusa de griji si de probleme, ci rezista cu stoicism in fata oricarei lovituri. Are nevoie alaturi de ea de un barbat loial, de incredere, perseverent si, desigur, foarte inteligent.

Varsator

Pare o briza linistita, dar in realitate este ca o furtuna puternica. Femeia Varsator este de o bunatate rar intalnita, are visuri marete, idei vizionare si o gandire logica. Tine foarte mult la aceste atuuri ale sale, motiv pentru care n-ar accepta sub niciun chip alaturi de ea un barbat care sa nu se ridice la acelasi nivel cu ea, scrie ele.ro.