MENIU

3 zodii cu suflet de copil. Te molipsesc cu bunătatea lor

3 zodii cu suflet de copil. Te molipsesc cu bunătatea lor

Rad mereu si emana bunadispozitie, astfel ca ti le doresti mereu prin preajma. Vorbim despre persoanele vesele, puse mereu pe gluma, care reusesc sa detensioneze orice situatie. Au o minte agera si un entuziasm debordant.

Aceste persoane sunt nascute cu precadere in 3 zodii:

Sagetator

Plin de energie, dornic de aventura si de senzatii tari, Sagetatorul nu rateaza nicio ocazie de distractie. Cel mai bine se simte atunci cand este inconjurat de prieteni si cand poate sa se manifeste in voie. E sufletul petrecerilor, reusind sa intretina atmosfera si sa ii faca pe toti sa se simta perfect.

Gemeni

Nativul Gemeni este plin de viata, reusind usor sa ii contamineze pe cei din jur cu energia sa. Ai putea spune despre el ca e omul fara varsta, caci el merge pe principiul ca nu conteaza anii din buletin daca vrei sa te simti bine.

Fecioara

La prima vedere, persoanele din aceasta zodie par introvertite, timide, dar atunci cand se afla in cercul lor de cunoscuti devin cele mai comice si mai amuzante persoane cu putinta. Stiu cum sa ii citeasca pe cei din jur, astfel ca vor interveni de fiecare data la fix pentru a detensiona situatiile care stau sa explodeze, facandu-i pe toti sa rada si sa se simta bine, scrie ele.ro