MENIU

3 cupluri de zodii DEZASTRU. Sunt ca şoarecele şi pisica

3 cupluri de zodii DEZASTRU. Sunt ca şoarecele şi pisica

Exista cateva combinatii de zodii care par predispuse esecului. Orice ar face, nu se inteleg si pace! Sunt pur si simplu incompatibile pe toate planurile, astfel ca cel mai bine ar fi sa stea cat mai departe unii de altii.

Berbecul si Scorpionul

Cei doi parteneri sunt care pe care. Fiecare se considera mai important si doreste sa detina suprematia in relatie, astfel ca nu reusesc niciodata sa gaseasca o cale de mijloc, un echilibru. Firea independenta a Berbecului va intra in conflict cu nevoia obsesiva a Scorpionului de a detine controlul.

Sagetatorul si Capricornul

Sagetatorul este plin de energie, foarte sociabil. Ii place sa fie mereu in actiune, sa fie inconjurat de oameni. Pe Capricorn, in schimb, cu greu il scoti dintr-ale lui. El vrea liniste si uraste agitatia.

Gemenii si Racul

Soarecele si pisica sau apa si uleiul. Oricum ai da-o, acesti nativi sunt pur si simplu incompatibili, scrie ele.ro. Nu reusesc sa se completeze intr-o relatie si nu pot face fata diferentelor majore dintre ei. In vreme ce sensibilul Rac isi doreste mai multa afectiune si stabilitate, Geamanul se dovedeste rece si lipsit de emotii de acest gen.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop cuplu cele mai bune zodii