MENIU

Verdict teribil pentru tenebrosul „ucigaș de pisici”: 16 ani de închisoare!

Un individ din California a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru uciderea a 21 de pisici în decursul unui an. Inculpatul a mai fost acuzat de de abuz sexual asupra unei pisici moarte, conform publicației Russia Today.

Robert Roy Farmer (26) a fost condamnat vineri de către Judecătoria Superioară din Santa Clara, după ce a fost găsit vinovat de uciderea și acte de cruzime extremă împotriva a 21 de pisici.

În data de 8 octombrie 2015, Famer, fiul unui fost căpitan de poliție din San Jose, a fost găsit dormind în mașina sa, aflată într-o parcare, după ce a fost surprins pe o cameră de supraveghere ademenind o pisică și fugind cu ea, după ce a prins-o.

În urma cercetărilor, polițiștii au găsit cadavrul unei pisici „ascuns în interiorul autovehiculului”, bucăți de blană și dâre de sânge în interiorul vehiculului. Poliția a mai găsit un rucsac ce conținea o pereche de mănuși acoperite cu blană și un cuțit de vânătoare ținut în teacă.

În timpul procesului, un raport al necropsiei eliberat de Animal Services, semnalează semne de abuz sexual asupra pisicii moarte găsite în interiorul mașinii. Inculpatul a fost obligat să stea departe de pisici timp de 10 ani după eliberarea sa și să nu revină în localitatea unde a comis infracțiunile.