MENIU

10 semne că ai cancer

Specialistii au analizat ultimele descoperiri in domeniu si au gasit 10 semne care prevestesc boala secolului – este vorba de cancer! De la o banala tuse, pana la o rana care nu se vindeca, toate sunt semnale ingrijoratoare! Vezi daca nu cumva le ai si tu!

O tuse care nu mai trece poate fi printre primele semne pentru cancer la plamani, in vreme de o alunita care isi schimba forma indica o forma de cancer la piele. Pierderea brusca in greutate, dificultati la inghitire, un furuncul sau sangerari inexplicabile se numara printre cele 10 semne ca ai cancer! Afla explicatiile specilistilor!

Recent, doua mari personalitati din lumea muzicii si a filmului s-au stins prea devreme din cauza cancerului – cantaretul David Bowie (cancer la plamani) si actorul Alan Rickman (cancer pancreatic). Cei doi au avut simptome specifice, insa au descoperit boala prea tarziu si tratamentele nu au mai avut efect.

SEMNE CANCER – VEZI CARE SUNT CELE MAI EVIDENTE SIMPTOME:

1. O tuse persistenta – semnal de alarma pentru cancer pulmonar. Din pacate, cancerul pulmonar isi arata coltii atunci cand boala a avansat si e prea tarziu pentru a se trata. Unul dintre simptomele care te ajuta sa previi acest lucru este o tuse cronica sau „tusea fumatorului”, pentru care ar fi bine sa faci analize. Daca este vorba si despre dificultati de respiratie sau tuse cu sange, este deja cazul sa te ingrijorezi.

Citeste in continuare celelalte semne ca ai putea avea cancer pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
cancer semne