MENIU

10 secrete de slăbit pe care nutriţionistul nu le spune nici în ruptul capului!

10 secrete de slăbit pe care nutriţionistul nu le spune nici în ruptul capului!

Auzim în toate dietele de slăbit că grăsimile sunt inamicul siluetei noastre, iar la fel de des mai auzim că putem scăpa de kilogramele în plus doar prin alergat.

Grant Peterson, autorul cărții „Mănâncă șuncă, nu alerga”, demontează în lucrarea sa zece dintre cele mai cunoscute mituri despre slăbit.

Bea apă caldă

Asiaticii obișnuiesc să bea apă la temperatura corpului, adică în jur de 37 de grade Celsius și nu mai puțin de doi litri pe zi. Acest obicei simplu facilitează tranzitul intestinal și eliminarea toxinelor din organism.

Bea cafea cu grăsime

Dimineata, bea o cafea în care ai pus unt sau frișcă grasă. Pune trei – patru bucățele de unt, sau trei – patru lingurițe de frișcă grasă ori ulei de cocos în cafeaua sau ceaiul pe care le bei dimineața. Este micul dejun perfect!

Consumă pește

Bogate în Omega 3 și Omega 6, preparatele din pește sunt recomandate în dietă. Pe lângă faptul că au puține calorii, sunt extrem de benefice și pentru sănătatea ta.

Ciocolata este recomandată în curele de slăbire

Spre nemulțumirea ta, auzi de fiecare dată că ciocolata îngrașă. Acest mit trebuie detronat însă, deoarece o pătrățică de ciocolată neagră pe zi este chiar indicată în timpul curelor de slăbire. Ciocolata neagră conține cacao, iar acesta este bogat în antioxidanți care diminuează rata obezității.

Ai voie să mănânci șuncă

Poți mânca bacon în timpul dietei tale, dar ai grijă să mănânci numai grăsimi timp de 24 de ore. Poți consuma doar brânză, unt, ouă, ulei de cocos sau de măsline.

Citeşte continuarea pe unica.ro.