MENIU

10 rochii marca Andreea Raicu. Ce preturi au

Mai multe modele de rochii elegante sunt disponibile la promotie din cadrul colectiei Andreea Raicu. 

Rochii elegante - Toate ofertele de rochii elegante pot fi gasite AICI.

Am selectat 10 rochii elegante din colectia Andreea Raicu care au preturi foarte avantajoase si sunt modele ce este imposibil sa treaca neobservate sau sa nu va placa. Detalii despre toate ofertele gasiti mai jos.

Rochii elegante - Rochie pe gat

Pentru sezonul rece alege o rochie pe gat eleganta! Poate fi purtata cu usurinta atat la birou, cat si seara la o cina sau un eveniment de tip cocktail. Evita accesoriile pentru ca detaliile din zona bustului sunt suficiente. Oferta pentru aceasta rochie este AICI.

Rochii elegante - Rochie eleganta de zi

Iti doresti o tinuta eleganta de zi pe care sa o poti adapta si la o iesire dupa orele de munca? O rochie eleganta de zi este solutia potrivita pentru tine, o rochie in nuanta neutra care se va asorta cu majoritatea pieselor deja existente in garderoba ta. In zilele racoroase o poti purta cu un cardigan moale si un trenci, iar pentru un plus de feminitate alege accesoriile cu perie. Pretul rochiei este AICI.

Rochii elegante - Rochie lunga

La un eveniment cu adevarat special opteaza pentru rochia lunga cu maneci scurte, un model care iti va conferi o alura nobila. Materialul in nuante pretioase, drapat, ascunde imperfectiunile si se pliaza usor pe diverse forme corporale. Cordonul negru creeaza cu succes un efect de subliniere a taliei. Prinde-l la spate intr-o funda mica si lasa-l sa atarne pentru un plus de eleganta. Pretul rochiei este AICI.

Rochii elegante - Rochie de seara clos

Rochia de seara clos este o alternativa la fel de eleganta la rochiile lungi. Partea de sus, petrecuta, formeaza un decolteu frumos, in V, iar elasticul din talie marcheaza aceasta zona subtil. Rochia fiind in clos, pana la genunchi, se potriveste atat minionelor, cat si femeilor inalte, iar croiul iti va garanta un efect wow atunci cand dansezi. Volanele de la maneci sunt un detaliu la moda care, in acelasi timp, ascunde posibile imprefectiuni ale bratelor. Oferta pentru aceasta rochie o gasiti AICI.

Rochii elegante - Rochie lunga in A

Rochia lunga in A este un model elegant inspirat din stilul anilor 30. Materialul satinat aluneca usor si iti flateaza formele corpului. Faldul format cu ajutorul elasticului din talie te ajuta sa ascunzi anumite imperfectiuni. Decolteul in V iti va conferi un efect de alungire, iar zona descoperita poate fi pusa in evidenta cu ajutorul unui coler de efect. Pretul rochiei este AICI.

Rochii de seara – Andreea Raicu – Rochie sacou

Este o piesa ideala pentru femeile cu un stil clasic. Rochia sacou are o linie simpla, inspirata din garderoba masculina, dar o alura feminina si distinsa. Poate fi purtata atat inchisa in cele 6 capse, cat si descheiata, ca un sacou, peste o alta tinuta. Pretul rochiei il gasiti AICI.

Rochii de seara – Andreea Raicu – Rochie scurta clos

Pentru zilele cand vrei sa ai un plus de confort, dar in acelasi timp iti doresti sa fii eleganta, alege o rochie scurta clos. Datorita croielii, rochia scurta clos este ideala pentru toate tipurile de silueta si o poti purta atat la birou, cat si seara in oras. Mai mult decat atat, cu ajutorul cordonului din talie, poti avea fie o rochie clos, fie o rochie dreapta. Pretul esti este AICI.

Rochii de seara – Andreea Raicu – Rochie pe gat eleganta

Pentru sezonul rece alege o rochie pe gat eleganta. Poate fi purtata cu usurinta atat la birou, cat si seara la o cina sau un eveniment de tip cocktail. Evita accesoriile pentru ca detaliile din zona bustului sunt suficiente. Oferta pentru aceasta rochie o poti consulta AICI.

Rochii de seara – Andreea Raicu – Rochie conica din piele

Ce rochie ar trebui sa aleaga o femeie care isi doreste o imagine puternica, dar plina de senzualitate? Raspunsul e foarte simplu: o rochie conica din piele. Chiar daca o rochie mulata e considerata o piesa de seara, accesorizata inteligent poate fi purtata si in tinute elegante de zi. Pretul ei este unul accesibil si il gasesti AICI.

Rochii de seara – Andreea Raicu – Rochie versatila

O rochie versatila, care poate fi purtata si la birou si la evenimente speciale, e tot ce-si poate dori o femeie moderna care investeste inteligent in propria imagine. Datorita detaliilor functionale care iti permit sa o ajustezi diferit si sa o porti in diverse moduri poti da impresia ca ai o garderoba imensa. Pretul rochiei este AICI.

Mai multe articole despre:
rochii andreea raicu