MENIU

10 greșeli pe care le faci când ții regim

Daca tot a venit vara si ai asteptat-o atat, te-ai hotarat si sa tii un regim de slabire, ca sa iti stea bine costumul de baie sau sa te simti bine cu rochitele scurte. Doar ca, stii prea bine, o sa mai si cedezi.

O fi asta soarta ta? Nu se stie. Un lucru este sigur: sunt automatisme pe care este greu sa le eviti. Dar e mai bine sa fii constienta de ele, ca sa tii cum sa le eviti, atunci cand esti la dieta.

Iata 10 greseli pe care le faci cand tii regim.

1. Te uiti la numarul de calorii de pe pachetul de chipsuri dupa ce ai mancat Din reflex, iei cate doua chipsuri din pachet pana il termini, iar la sfarsit te uiti si cate calorii au avut, apoi te prabusesti vinovata. Macar nu te mai uita, este inutil si nesanatos, la fel ca atunci cand te uiti la pozele fostului tau iubit pe Facebook. Iti faci rau, stii asta, dar gestul este mai puternic decat tine.

2. Iti iei o salata, dar pe iubitul tau il obligi sa ia cartofi prajiti Tu iti iei o salata, nu bulgareasca, nu greceasca, o salta verde simpla. In schimb, pe iubitul tau il obligi sa ia cartofi prajiti sau paste carbonara si desert… cu doua lingurite, asa, doar ca sa gusti. Si incet, incet tragi farfuria lui in fata ta, iar cand iti da seama ca mai are doar trei cartofi uitati intr-un colt e prea tarziu. Si pentru el si pentru tine.

3. Arati la toata lumea cat de grasa esti Ai un nou ritual, arati la toata lumea cat de grasa esti si cata nevoie ai de un regim, desi nu ar parea. Si cum stai asa si vorbesti cu prietena, ii iei mana sa apuce o bucata de sunculita sau de piele de pe burta: Acum vezi ca sunt grasa?

Articol integral la: http://www.curademiere.ro/10-greseli-pe-care-le-faci-cand-tii-regim/

Mai multe articole despre:
regim greşeli salată