MENIU

1 Aprilie 2015. Cum vrea Google să vă păcălească

Ziua Păcălelilor a sosit și, la fel ca în fiecare an, Google încearcă să le joace câteva feste miliardelor de oameni care folosesc motorul de căutare.

Diversele divizii de progamatori ale companiei americane realizează în fiecare an tot felul de glume, multe dintre ele trecând chiar neobservate.

Iată câteva glume făcute de Google în 2015.

Google, inversat!

Dacă intrați pe com.google, veți avea o surpriză destul de mare și de amuzantă. Cum în loc de google.com veți ajunge pe com.google, totul va fi inversat pe pagină.

De 1 aprilie, motorul de căutare a introdus în serviciul Google Maps și un joc de Pac-Man. Dacă aveți timp suficient la dispoziție să vă și distrați azi, Pac-Man e o soluție foarte potrivită, mai ales că Google a folosește harta locului pe care îl căutați drept loc de joacă, străzile devenind labirintul jocului.

Google Maps avertizează: Australia va fi în Emisfera Nordică până în 2055

Inginerii de la Google Maps au realizat un filmuleț în care susțin că mișcarea geospațială a Pământului este tot mai accelerată în ultimele luni, iar datele indică o alunecare a ecuatorului spre Sud, cu o viteză de 25 de kilometri pe an. Puteți vedea clipul aici.

.........

Promoţii la eMAG. Toate ofertele de astăzi sunt enumerate AICI.

.........

Google Panda

Divizia japoneză a Google a decis să lanseze un nou produs, Google Panda. Este un urs de pluș pe care îl poți întreba orice.

Scopul este simplitatea: eliminarea căsuței de căutare cu un urs monocrom de pluș. ”De la început, Google a dorit să ofere răspunsuri la căutari. De la căutările pe desktop, la cele pe mobil. Acum am făcut un nou pas: căutările vocale”, spun oficialii Google. ”Am creat un produs pe care îl puteți întreba orice, dar care este atât de drăguț că o să vreți să îl îmbrățișați”, au adăugat ei.

Bineînțeles, clipul este o farsă, iar conceptul este o referință la algoritmul Google Panda pe care motorul de căutare l-a introdus în 2011, pentru a oferi o mai bună calitate a răspunsurilor pe cel mai folosit site din lume.

GMail îmbunătățește căsuțele poștale tradiționale

Numită Smartbox, noua ua căsuță poștală a celor de la Google este o versiune extrem de tehnologizată a cutiilor de metal folosite azi doar de poștași și de cei care împart fluturași publicitari.

GMail dorește să revină la poșta tradițională, însă să o și îmbunătățească, totul fiind electronic. Este o păcăleală pusă la cale de serviciul de e-mail al Google.

Mai multe articole despre:
google 1 aprilie păcăleli farse