Articolele din categoria POLITICĂ:

Vasile Dâncu: Presa are un rol foarte important şi trebuie sprijinită Video
Vasile Dâncu: Presa are un rol foarte important şi trebuie sprijinită
,,Partidele nu au fost capabile, cel puțin până acum, să prezinte românilor propuneri clare de îmbunătățire a mediului în care mass-media funcționează”. E mesajul transmis de membrul CNA, Valentin Jucan, partidelor politice din România. Prin intermediul unei scrisori deschise, acesta a făcut apel la responsabilitatea liderilor politici, care ar trebui să găsească de urgenţă soluţii de reformare a presei din România. De asemenea, vicepremierul Vasile Dîncu spune că presa are un rol foarte important şi trebuie sprijinită.
Victor Ponta a depus la PSD solicitarea pentru a candida la parlamentare
Victor Ponta a depus la PSD solicitarea pentru a candida la parlamentare
Fostul premier Victor Ponta a anunţat, duminică, într-o postare pe Facebook, că a depus deja solicitarea la Organizaţia PSD din Gorj, pentru candidatura la alegerile parlamentare, el afirmând că PSD e singurul partid care poate fără probleme să propună o listă ”completă” cu parlamentari care au fost activi şi eficienţi în mandatele precedente, oameni care deja au dovedit în Guvern şi în autorităţile locale, care ştiu şi să facă, nu doar să critice şi să înjure, cu tineri de viitor şi femei competente.
Ponta, replică cinică: "Nimeni nu a ieşit după cutremurul din Italia să ceară Jos Guvernul!"
Ponta, replică cinică: "Nimeni nu a ieşit după cutremurul din Italia să ceară Jos Guvernul!"
Fostul premier Victor Ponta transmite pe Facebook condoleanţe pentru victimele cutremurului din Italia spunând că a întârziat cu acest mesaj şi pentru a vedea cum se poziţionează oamenii politici italieni, el exprimându-şi bucuria că niciunul nu a încercat să folosească moartea oamenilor pentru un interes politic, niciunul nu a ieşit a două zi să spună "Corupţia ucide", deşi ceva corupţie au şi ei, şi nimeni nu a sărit imediat să ceară schimbarea Guvernului.
PSD îşi face planuri pentru alegerile parlamentare. Cât vor să obţină la alegeri
PSD îşi face planuri pentru alegerile parlamentare. Cât vor să obţină la alegeri
Președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a afirmat vineri, la școala de vară a femeilor social-democrate, că PSD poate crește la alegerile parlamentare cu un procent peste scorul obținut la alegerile locale pe votul politic de la consiliile județene, adică să obțină 40% și să ajungă prin redistribuire la 44-45% din locurile Parlamentului, iar împreună cu ALDE ar putea obține majoritatea necesară formării guvernului.