Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SURPRIZĂ. Pentru prima dată, FAVORIT la rolul lui JAMES BOND e un actor DE CULOARE

Monday, 22 December 2014, 16:45 Sursă: Mediafax

 Numele lui Idris Elba a fost vehiculat de mai mult timp ca un potenţial înlocuitor al lui Daniel Craig în rolul Agentului 007, iar în prezent actorul britanic de culoare pare să aibă cele mai multe şanse pentru a deveni viitorul James Bond după ce a fost numit într-un e-mail trimis de copreşedinta Sony Pictures Amy Pascal, potrivit contactmusic.com.

"Idris ar trebui să fie următorul Bond", se spune în mesajul trimis de Amy Pascal lui Elizabeth Cantillon, fost vicepreşedinte executiv privind producţia în cadrul Columbia Pictures, compania care distribuie filmele din seria "James Bond".

E-mailul a fost publicat de Thedailybeast.com, după ce a apărut pe internet în urma atacului informatic din 24 noiembrie asupra reţelei companiei Sony Pictures, prin care mesaje, date personale şi informaţii confidenţiale, dar şi filme, unele nelansate, au fost publicate ilegal. Printre informaţiile publicate se află şi o variantă a scenariului pentru viitorul film cu Agnetul 007, "Spectre".

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele în care a jucat se numără "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Întunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) şi "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013).


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE