Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Reduceri masini de spalat. Oferte cu prețuri mai mici și cu 600 de lei

Wednesday, 10 August 2016, 19:39 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 625 de lei. Masina de spalat Gorenje W6222 S 6 kg 1200rpm A++ Alb. Detergentii eficienti si programele moderne de spalare ofera acum rezultate excelente chiar daca spalati la temperaturi mai mici.In loc sa alegeti programul 40°C puteti alege programul de spalare la 30°C si veti economisi cu 40% mai mult curent. Rufele care sunt mai putin murdare vor fi improspatate si se vor pastra mai mult timp. Masinile de spalat Gorenje sunt echipate cu un sistem special, ecologic, care previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa. Astfel veti ecomisi cu pana la 20% din costurile pentru detergent si veti proteja mediul inconjurator. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 590 de lei. Masina de spalat Samsung WF60F4E0W2W 6 kg 1200rpm A++ Alb. In interior se afla un generator unic de bule care dizolva detergentul complet si apoi injecteaza aer, producand un strat de spuma bogata. Chiar si la temperaturi mai scazute, aceasta spuma penetreaza mai rapid in tesaturi, curatand la fel de eficient ca si un ciclu de spalare cu apa calda. Rezultatul? O curatare delicata care economiseste pana la 70% energie. Acum, puteti spala la fel de eficient in apa rece ca si in apa calda, cu ajutorul masinii de spalat Samsung cu tehnologia Eco Bubble. Economiseste energie la fiecare spalare si este o revolutie in tehnologia de spalare prin modalitatea inteligenta de a ne oferi cele mai bune rezultate. Spalati la rece. Economisiti energie. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 550 de lei. Masina de spalat LG Titan 2 FH2U2HDN1 7 kg 1200rpm A Alb. TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 670 de lei. Masina de spalat Samsung WW90K6414QXLE 9 kg 1400rpm A+++ Inox. Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri mașini de spălat. Oferte CEL.ro și la Hotpoint sau Samsung

Reducere 345 de lei. Masina de spalat cu uscator Samsung WD80J6410AW Spalare 8 kg Uscare 6 kg 1400rpm. Faceti mari economii de energie spălând multe haine la temperaturi scăzute, folosind tehnologia Eco Bubble. Bulele activează detergentul, astfel că acesta penetrează rapid materialul si elimină murdăria cu usurintă, chiar si în apă rece (15°C). Noua masină de spălat Samsung poate termina de spălat în doar 59 de minute. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 290 de lei. Masina de Spalat Rufe Hotpoint WMSF622EU Slim 6kg 1200 rpm Alb. Tehnologia avansata utilizata de noile masini de spalat Hotpoint este atenta la tema economisirii energiei si a permis atingerea unui obiectiv important: clasa energetica A++. Acest lucru inseamna ca noile masini de spalat nu numai ca sunt eficiente impotriva murdariei, dar au si un impact redus asupra mediului. Noile masini de spalat si masini de spalat cu uscator Hotpoint au obtinut calificativul Woolmark Platinum Care, certificarea maxima acordata de catre The Woolmark Company, pentru eficacitatea ciclului lor special pentru lana. Datorita noilor caracteristici exclusive, articolele din lana, casmir si alte fibre delicate sunt spalate delicat. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 470 de lei. Masina de spalat cu uscator LG FH4U2TDH1N Spalare 8 kg Uscare 5 kg A Alb. Un singur produs care combină funcţiile maşinilor de spălat rufe şi ale uscătoarelor moderne, vă permite să economisiţi spaţiu. Cicluri inteligente de spălare şi uscare, cu o simplă atingere! Ciclu complet de spălare şi uscare într-un singur program, fără paşi suplimentari. Ciclu complet de spălare + uscare în mai puţin de o oră, pentru articole uşoare. (1 - 3 cămăşi). Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 680 de lei. Masina de spalat Gorenje W8544NI 8 kg 1400rpm A+++ Alb. Tehnologia SensoCare se asigură că fiecare tip de material este spălat în cel mai bun mod posibil. Oferă întotdeauna combinatia optimă de temperatură si cantitate de apă, timp, viteză de rotatie. Totusi, dacă hainele dumneavoastră necesită o îngrijire foarte specială, programele pentru bumbac si fibre sintetice pot fi combinate cu alte moduri si functii. NormalCare selectează combinatia optimă a celor patru parametri pentru fiecare încărcătură de rufe; TimeCare reduce timpul de spălare; AllergyCare foloseste mai multă apă si cicluri suplimentare de clătire; EcoCare este modul de spălare cel mai eficient în ce priveste consumul de energie. Întreaga listă de reduceri mașini de spălat de la CEL.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE