Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Reduceri eMAG 25% pentru frigidere, mașini de spălat și aragazuri

Wednesday, 02 September 2015, 11:23 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă cu produsele la reducere poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG – frigider Heinner

Frigidernul Heinner are o reducere de preț de la eMAG de 23% în această săptămână, are un volum de 215l, face parte din clasa energetică A+, înălțimea de 144cm, e prevăzut cu două uși.

Oferta completă o găsiți AICI.

Reduceri eMAG – frigider Arctic

Combina frigorifică Arctic are o reducere de 10% din preț și are un volum de 295l, face parte din clasa energetică A+ și are o înălțimea de 184 cm. Combina are un preț foarte accesibil care poate fi consultat AICI.

Reduceri eMAG -    Mașină de spălat Arctic

Mașina de spălat rufe Slim Arctic cu volum de încărcare de 5kg, 800 RPM, face parte din clasa energetică A+ și are o reducere de preț de 16%. Mașina este de tip Slim, ocupând foarte puțin spațiu în casă.

Prețul e disponibil AICI.

Reduceri eMAG  - Mașină de spălat Whirlpool

Mașina de spălat de la Whirlpool este de tip SLIM, modelul 6th Sense are 1200 RPM, 6kg volum de încărcare, face parte din clasa energetică A++ și are o reducere de preț de 200 de lei.

Oferta poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG – Heinner

Aragazul Heinner are o reducere de 15% din preț în această săptămână la eMAG, e dotat cu 4 arzătoare pe gaz și dispozitiv de siguranță.

Oferta completă este AICI.

Reduceri eMAG – aragaz Star Light

Aragazul Star Light e dotat cu 4 arzătoare, siguranță, plită și cuptor și are o reducere de 10% din preț doar în această perioadă de la eMAG. În plus, aragazul are dimensiunea de 50x50, ideal pentru spațiu restrâns.

Prețul poate fi găsit AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE