Șocant! Un copil a murit, după ce a mâncat un ou de ciocolată. Ce s-a întâmplat

Thursday, 05 October 2017, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cazul tragic al unui copil de trei ani din Franța a fost un semnal de alarmă pentru părinții din întreagă lume care oferă copiilor ouă de ciocolată fără să-i supravegheze cu atenție. Fetița, deși avea 3 ani, vârstă recomandată de pe ambalaj, a băgat totuși jucăria în gură și s-a sufocat cu ea. 

Paramedicii ajunși imediat la casa copilei au reușit să o resusciteze, dar micuța și-a pierdut viața în mod tragic din cauza leziunilor produse la nivelul creierului în momentele în care a fost lipsit de oxigen, potrivit stirilekanald.ro

Ouăle de ciocolată conțin jucării sau părți foarte mici din plastic ori alte materiale care pot fi înghițite sau pot provoca sufocarea copiilor care le bagă în gură. De aceea pe ele există un avertisment potrivit căruia sunt periculoase pentru copiii cu vârstă de sub 3 ani. Totuși, nimeni nu poate garanta că un copil ce a depășit această vârstă nu va bagă jucăria în gură.

În SUA, aceste ouă de ciocolată sunt, potrivit legii, interzise din cauza jucăriilor de mică mărime pe care le conțin. Cu toate acestea ele sunt acceptate la vânzare, ceea ce nu poate fi explicat nici măcar de autorități.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri