Șocant! Adolescentă agresată în tren de două ori.A cerut ajutorul și a căzut victima unui alt bărbat

Tuesday, 22 August 2017, 14:14 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O adolescentă de 17 ani din Marea Britanie susține că a fost agresată de doi bărbați în tren, în timp ce se îndrepta spre casă. Ea se întorcea singură de la festivalul muzical Boardmasters. 

Tânăra susține că se afla pe peronul gării când a fost abordată de un necunoscut, care s-a oferit să o ajute cu bagajele. Crezând că bărbatul are intenții bune, aceasta a acceptat ajutorul. În tren, bărbatul s-a așezat lângă ea și i-a cerut un sărut.

După ce l-a refuzat, bărbatul a început să o atingă în zone intime și a vrut să-i fure telefonul. Speriată, adolescenta s-a mutat pe un alt loc, unde a fost abordată de un alt bărbat, căruia i-a povestit pățania.

În urma celor auzite, al doilea bărbat nu a părut prea impresionat de povestea tinerei, ba din contră, a pus în aplicare același scenariu. A sărutat-o cu forța și a început să o atingă în zone intime.

Coborâtă din tren, tânăra a dat fuga la poliție, unde a depus o plângere împotriva celor doi. Acum, forțele de ordine caută martori care ar putea dovedi dacă incidentul a avut sau nu loc pe acea rută, scrie Dailymail


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri