Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Mașina SF pe care ai vrea-o și tu! Zici că e un SUV creat pentru Batman

Friday, 03 May 2019, 23:01 Sursă: REALITATEA.NET

Acest SUV extravagant nu oferă nicio tehnologie specială, dar vrea să arate măcar ca un vehicul militar. Sau ca un vehicul militar pentru străzi. Producătorul este Karlmann King. La mașină au muncit 1.800 de angajați din Europa, cei mai mari specialiști în ingineria automobilelor.

Primul lucru care-ți sare în evidență este că pare a fi o mașină „în colțuri", cu o mulțime de muchii inutile care umflă caroseria.

Ce mai poate oferi un astfel de SUV?

Poți configura o așa mașină cu caroserie blindată, iar dacă ai două milioane de dolari pentru așa ceva, ar fi bine să-l blindezi, pentru că nu se știe niciodată.

Când intri, ai impresia că te urci într-o navă spațială, nu într-un automobil „simplu" de două milioane de dolari.

Scaunele sunt îmbrăcate cu piele de aligator, pereții laterali sunt prevăzuți cu lambriuri, iar pe jos ai o suprafață lucioasă care imită marmura dintr-o sală de recepție a unui hotel de 5 stele.

Ai la dispoziție chiar și un frigider, unde să ții sticlele de șampanie, un ecran imens de 45 de inci și o consolă Sony Playstation 4.

Totuși, foarte mulți consideră mașina una de prost gust, care are un preț prea mare. Cu siguranță gusturile nu se discută, dar un astfel de produs și-ar găsi lejer cumpărători în orice țară din lume. Să nu fii mirat că, dacă ajunge pe piață, o să fie unul sau două și în România. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE