HOROSCOP. Top cele mai plictisitoare zodii în pat

Thursday, 16 January 2014, 21:43 Sursă: REALITATEA.NET

Zodia in care s-a nascut un barbat poate spune multe lucruri despre caracterul lui si despre felul in care evolueaza. Iti poate de indicii daca poate fi un iubit bun sau un sot grijuliu.

Adaugă părerea ta

Barbatul Berbec

In ciuda caracterului sau, Berbecul se afla pe lista neagra a sexualitatii. Sunt firi vesele, sociabile, au inteligenta si imaginatie insa sunt ingrozitor de egoisti. Chiar daca stiu foarte bine care sunt punctele erogene de pe corpul parteneri, uneori chiar nu le pasa. Vor sa se vada cu sacii-n caruta si buna ziua, mai departe sa se descurce femeia singura.

Din punct de vedere fizic, sunt foarte rezistenti si chiar nu au probleme la acest capitol. Problema lor cea mai mare este ca nu au rabdare. Din fericire pentru ei, acest lucru se schimba de regula in jurul varstei de 30 de ani, plus sau minus cativa ani.

Barbatul Rac

Familist convins si romantic incurabil, barbatul Rac poate fi iubitul ideal. Mai putin cand este atat de emotiv incat plange in pumni si face scene gratuite de gelozie. Are in el un soi de nesiguranta si pentru ca se simte incapabil sa se controleze pe sine, incearca prin toate mijloacele posibile sa ii controleze pe ceilalti.

In pat va fi de-a dreptul plictisitor si lipsit de imaginatie, tocmai din cauza acestei nesigurante. Aceasta va dura insa pana in momentul in care va gasi in el curajul sa se indragosteasca.

De aici, lucrurile se pot indrepta in doua directii: fie va deveni amantul ideal, atent si abil, fie va incerca sa domine tot timpul si sa tina cont doar de dorintele sale.

 

Citeşte articolul integral pe Kudika.ro.
Alte articole din: Ultimele Stiri