Era să moară în timp ce făcea curățenie! Greșeala fatală pe care multe femei o fac

Wednesday, 09 August 2017, 11:15 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O simplă curățenie aproape i-a fost fatală unei femei în vârstă de 34 de ani, mamă a trei copii. Charley Howson a vrut să spele podeaua din bucătărie și a amestecat trei produse de curățat comune, care se găsesc la orice supermarket.

Ea pus într-o găleată apă caldă înălbitor, dezinfectant și o soluție antibacteriană și a început să dea cu mopul. Tânăra a declarat că a turnat produsele în apă fără a măsura cantitatea.

La câteva minute după ce a început să dea cu mopul, Charley a simțit o durere puternică în piept. "Durerea devenea din ce în ce mai greu de suportat, am crezut că o să sufăr un infarct", a spus femeia, potrivit stirilekanald.ro

Corey, fiul cel mare al femeii, a sunat imediat la numărul de urgență. Medicii ajunși la față locului i-au pus femeii o masca cu oxigen și au transportat-o de urgență la spital, unde i-au făcut o radiografie.

Medicii au întrebat-o dacă a făcut curățenie, deoarece simțeau un puternic miros de clor. Aceștia i-au spus femeii că amestecul acestor substanțe cu apă caldă au dus la formarea unui gaz de clor otrăvitor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri