Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

eMAG: Care sunt prețurile pentru toate modelele de iPhone

Monday, 31 August 2015, 09:00 Sursă: REALITATEA.NET

Absolut toate modelele de iPhone și prețurile lor sunt disponibile AICI.

În continuare vă prezentăm fiecare model de iPhone și prețurile lor, cu tot cu diferite reduceri din partea eMAG.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 6 Silver

Acest model are o memorie de 16Gb, Silver, este cel mai nou model, are o grosime de 6,9 mm și display de 4.7 inch. Oferta completă e disponibilă AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 6 plus

Varianta mare a telefonului iPhone 6, PLUS, are un display mai generos, iar în această ofertă are și o memorie de 64 Gb. Prețul îl găsești AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 6 Silver

Modelul iPhone 6 Silver are o memorie de 64 Gb și beneficiază de o reducere de 12% de la eMAG. În plus, are o garanție de 24 de luni inclusă în preț. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 6 Plus Space Grey

Modelul Space Grey de iPhone 6 plus are o reducere de 6% în această perioadă de la eMAG. Modelul este dotat cu o memorie de 16 Gb. Prețul exact îl găsiți AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 5

Dacă bugetul nu vă permite cel mai nou model de iPhone, există și variante mai avantajoase, la modele mai vechi. iPhone 5, resigilat, care prezintă doar câteva zgârieturi fine pe ramă este disponibil la un preț promoțional la eMAG. Oferta o puteți consulta AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 5S

Un model mai vechi, dar telefonul nou, sigilat, are o reducere de 5% din preț. iPhone 5S are o memorie de 16Gb și e disponibil pe două culor. Oferta completă poate fi consultată AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 5C

Chiar dacă se mai găsește foarte greu pe piață acest model, la eMAG are o reducere semnificativă iPhone 5C, cu o memorie de 32Gb, resigilat. Prezintă doar mici urme de utilizare. Oferta completă AICI.

Reduceri eMAG la iPhone – iPhone 4S

Modelul iPhone 4S costă mai puțin de 1.000 de lei, este resigilat, ambalajul original prezintă zgârieturi fine, iar memoria sa este de 8 Gb. Prețul poate fi consultat AICI.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE