Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Noi detalii despre Răzvan Ciobanu. Avea probleme cu cămătarii

Friday, 03 May 2019, 21:05 Sursă: REALITATEA.NET

„Răzvan Ciobanu avea în continuare datorii, chiar dacă la un moment dat a ajuns să spună că a terminat cu ele. Obişnuia să împrumute şi să nu mai returneze, acesta era modul în care putea să-şi satisfacă toate capriciile extravagante“, a spus un apropiat al lui Răzvan Ciobanu pentru WOWbiz.

După cum a dezvăluit Mara Bănică în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, problemele lui Răzvan Ciobanu au început în anul 2010, iar de atunci el nu şi-a mai putut reveni din punct de vedere material. Din cauza datoriilor, el şi-a închis atunci atelierul de modă şi a rămas fără trei maşini care au ajuns la persoanele fizice şi juridice cărora le datora bani.

Presa tabloidă relata anii trecuţi chiar şi un episod şocant care a avut loc în anul 2011. La acea vreme, Răzvan Ciobanu se împrumutase de la cămătari, iar după ce timp de mai multe luni nu a putut să le restituie acestora banii, ei i-au incendiat casa din Vâlcea, din localitatea Mălaia. Incidentul nu a fost foarte mediatizat în trecut, însă acum, odată cu teoria potrivit căreia Răzvan Ciobanu a fost ucis pentru datorii, povestea capătă alte proporţii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE