Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum să ajungi uşor la orgasm

Tuesday, 19 April 2016, 08:48 Sursă: REALITATEA.NET

Există, din fericire, câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a ajunge mai uşor la orgasm, dacă aţi întâmpinat până acum probleme din acest punct de vedere. Noi vă vom propune câteva soluţii pe care să le abordaţi pentru a putea trece de acest blocaj care vă poate să lipsiţi cele mai interesante şi plăcute momente dintr-o partidă sănătoasă de amor.

În primul rând, este foarte important să înţelegem că aspectul psihologic joacă un rol major în această ecuaţie. În funcţie de ce doriţi să aveţi într-o seară – fie ea aventură, fără implicaţii emoţionale sau o noapte plină de scântei alături de cel iubit – e necesar să aveţi atitudinea potrivită pentru aceasta. Nu încercaţi să amestecaţi sexul din răzbunare sau tristeţe cu cel făcut exclusiv pentru plăcere sau din dragoste pentru că veţi ajunge foarte greu la finalizarea mult dorită.

În al doilea rând, un alt aspect important este reprezentat de cât de bine vă cunoaşteţi corpul. Cu cât ştiţi mai bine ce vă place, unde vă place şi cum vă place, cu atât mai uşor veţi reuşi să ajungeţi la orgasm. Pentru asta mai aveţi nevoie de parcurgerea unui pas şi anume, comunicarea cu partenerul. Spuneţi-i acestuia ce va doriţi pentru a putea avea exact ceea ce va doriţi.

Sursa: lyla.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE