Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce inseamna cand visezi ca zbori

Wednesday, 29 October 2014, 12:25 Sursă: REALITATEA.NET

Semnificatiile atribuite acestui vis sunt pozitive, in cele mai multe cazuri, insa exista si exceptii.

Afla, asadar, ce inseamna cand visezi ca zbori!

Ce inseamna cand visezi ca zbori

Senzatia asociata cel mai adesea cu visul in care zbori este cea de libertate totala, un sentiment care te imbata de fericire si care, probabil, nu poate fi experimentat la un asemenea nivel decat in somn. De aceea, cele mai multe vise in care zbori declanseaza trairi unice, minunate. Inseamna ca te simti puternica si fericita, gata sa faci fata oricarui obstacol!

In functie de contextul din vis, interpretarile pot varia, insa, in general, zborul semnifica o evadare de la apasarile lumii reale, reprezentate de pamant.

Un vis in care iti este greu sa iti iei zborul poate fi foarte frustrant si inseamna ca ai o persoana in jur sau treci printr-o situatie care te impiedica sa faci urmatorul pas in viata. Este posibil ca piedica respectiva sa fie reprezentata chiar in vis, asa ca incearca sa iti amintesti daca era un motiv concret pentru care nu puteai sa te ridici de la pamant. Daca erai singura, inseamna ca iti lipseste increderea in tine. Simbolurile din vise pot oferi informatii pretioase despre starea noastra mentala, la care de multe ori nici macar nu avem timp sa fim atenti.

Articolul integral pe Divahair.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE