Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce cuvinte îți spune un bărbat îndrăgostit, în funcție de zodie

Thursday, 03 December 2020, 14:07 Sursă: realitatea.net

Sunt bărbați foarte pricepuți la cuvinte, care pot vorbi ore în șir despre iubire, fără să fie îndrăgostiți cu adevărat. Dar limbajul lor corporal, comportamentul, faptul că nu se interesează niciodată de ce simți tu sau de ce faci în absența lor pot fi indicii că nu țin cu adevărat la tine. 

Pe de altă parte, sunt persoane mai rezervate, care spun puține lucruri, dar acelea sunt esențiale pentru a se conecta cu persoana iubită. 

Berbec

Un Berbec nu îți va spune imediat că te iubește. Dar, dacă te întreabă ”Cum a fost ziua ta?”, ”Ce ai făcut astăzi?” și ascultă toate detaliile povestirii tale, înseamnă că-i pasă cu adevărat de tine. Bărbatul Berbec preferă acțiunea, mai degrabă decât cuvintele, așa că se conectează cu tine povestindu-ți despre cum și-a petrecut timpul și ascultând ce îi spui tu, la rândul tău. Numai un bărbat cu adevărat îndrăgostit își face timp să te întrebe despre tine. Dacă vorbește numai despre el sau îți trimite mesaje siriopoase, fără să vrea să afle mai mult de tine, probabil că relația voastră nu va dura prea mult. Citește continuarea

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE