Coronavirus - România: 508345 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Catrenul lui Nostradamus în care se vorbeşte despre România şi cel de al treilea război mondial

Thursday, 19 February 2015, 14:18 Sursă: REALITATEA.NET

Într-unul dintre catrenele celebrului profet se face referire atât la ţara noastră cât şi la cel de al treilea război mondial.

 

"Amas s’approche venant d’Esclavonie

L’Olestant vieux câte ruinera

Fort desolee vera să Romainie

Puis la grand flamme estaindre ne scaura", a scris Nostradamus.

 

În traducere, aceasta ar suna cam aşa:

"Din Rusia se apropie în masă..

Distrugătorul va ruina acel oraş,

Violenta distrugere “Românie” va suferi,

Astfel,flăcările Marelui Război ne mai putând fi oprite".

Lucrarea lui Vlaicu Ionescu un cunoscut decriptolog a lui Nostradamus nu a făcut lumină în cazul folosirii numelui ţării noastre “Romainie” în Centurii.

"Aceste rânduri fac se pare referire la ţara noastră şi se pot găsi în Centuria V, catrenul 26. Întrebarea care se pune este dacă Nostradamus se referă la ţara noastră inversând doar literele dintr-o greşeală, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Acest catren vrea să ne atragă atenţia că următorul război mondial îl va începe Rusia ce va invada ţările vecine de le vest care au aderat la NATO. Simplă greşeală de ortografie sau nu România este ţinta unui atac violent din partea vecinilor care de la est care au subjugat-o aproape 50 de ani, noteaza Jurnalul

Interesant este că acest război va începe numai după ce România o să fie la pământ din punct de vedere economic şi politic ( fort desolee se referă la perspectiva unei ţări distruse şi sărăcite). Atunci focurile unui nou război mondial (sau nu) nu o să mai fie oprite şi iadul se va dezlănţui pe Pământ"

 

Acestea fiind zise, ne-am facut datoria oferindu-va o noua viziune catastrofica despre viitor, care sigur va va insenina ziua!


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE