A comandat de pe Internet un Kindle. Ce a primit în loc de aparat este dezgustător

Monday, 11 January 2016, 11:12, Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat din Marea Britanie a avut parte de o experienţă extrem de neplăcută, după ce a comandat de pe Internet un Kindle rezistent la apă.

Adaugă părerea ta

James Potten are 37 de ani şi locuieşte în Cotham, Bristol. Recent, băbatul şi-a cumpărat de pe site-ul unei companii americane un Kindle rezistent la apă.

Când a primit coletul acasă a avut parte de o surpriză de-a dreptul bizară. Printr-o încurcătură "misterioasă", în loc să primească pachetul comandat, lui James i-a fost livrată o cutie în care se afla o "mostră din tumoarea unui pacient".

Destinatarul respectivului colet ar fi trebuit să fie, evident, un spital londonez, relatează metro.co.uk.

"Foarte probabil, este un pachet foarte important, care trebuie să ajungă la spital cât mai repede posibil. Este foarte grav că s-a întâmplat asta. (...) Cu siguranţă există un motiv foarte important pentru care a fost trimis din America în Marea Britanie şi timpul risipit, cât timp a ajuns la mine, ar putea fi foarte preţios", a explicat britanicul.

Deşi a făcut o plângere la compania de curierat, reprezentanţii acesteia susţin în continuare că nu e nicio greşeală.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al clinicii la care mostra respectivă ar fi trebui să ajungă a precizat că au fost demarate o serie de cercetări pentru ca situaţia să fie lămurită.

Alte articole din: Ultimele Stiri