7 obiecte care aduc noroc pentru casa ta

Tuesday, 03 March 2015, 10:28 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cine nu isi doreste sa atraga norocul de partea lui si sa nu ii mai dea drumul niciodata sa plece? Cu totii ne dorim sa fim sanatosi, sa fim fericiti alaturi de oamenii care ne sunt dragi si, daca se poate, sa avem si putin noroc.

Statuete aducatoare de noroc care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa

Statuetele infatisand animale precum broaste si elefanti, gnomi sau personaje precum Buddha nu au doar un rol pur decorativ, ci aduc o multime de beneficii spatiului care le gazduieste.

1. Buddha

Chiar daca nu esti buddhist practicant, binecunoscuta statuie a lui Buddha in pozitie de meditatie ar trebui sa fie la loc de cinste la tine acasa, intrucat este recunoscuta ca fiind unul dintre principalele obiecte care aduc noroc si bunastare. Spre deosebire de statuetele reprezentand broaste sau elefanti, statueta lui Buddha poate fi plasata in orice colt al casei.

2. Broasca

Broasca este o alta creatura magica pe care inteleptii lumii asiatice au considerat-o aducatoare de noroc. Statueta reprezentand o broasca, care, adesea, are o moneda in gura, trebuie asezata la inaltime, fiind un obiect sacru care aduce prosperitate si atrage energiile pozitive. In plus, broscuta trebuie orientata cu fata catre usa de la intrare sau catre zona de sud-est a casei.

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: CASĂ & DECORAŢIUNI