Tom și Jerry împlinesc 80 de ani

Sunday, 09 February 2020, 09:29 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Hanna și Barbera intenționau să își boteze personajele Jasper și Jinx, dar animatorul John Carr le-a sugerat să le dea numele de Tom și Jerry. Primul film de animație cu celebrele animale a înregistrat un imens succes, fiind chiar nominalizat la un Academy Award la categoria Cel mai bun scurtmetraj de animație.

Șeful departamentului de animație a decis însă să pună capăt proiectului, considerând că existau deja prea multe desene animate în care apăreau un șoarece și o pisică. Din fericire, acest lucru nu i-a împiedicat pe Hanna și Barbera să continue aventurile celor doi eroi, la cererea insistentă a publicului.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 13:40:51
anonim

foarte frumos! am urmarit toata seria veche de tom si jerry! fie ca a fost vorba de william hanna si joseph barbera! fie ca a fost vorba de gene deitch si chuck jones! astea au fost adevaratele desene tom si jerry! ca se faceau in creion cu mina! etc! astea care se fac acum cu tom si jerry se fac dar pe calculator! e o metoda mai inovativa intradevar! ca numai sta nimeni astazi sa deseneze in creion cu mina! sa fim seriosi!

Alte articole din: Ultimele Stiri