Articolele din categoria ACTUAL:

FOTO: cotidianul.ro
Povestea românului ars de viu de patronul italian, scrisă de un laureat al premiului Nobel
În 14 martie 2000, inginerul român Ion Cazacu, imigrat în Italia fără permis de şedere, se revoltă faţă de patronul, un întreprinzător din Gallarate (Varese) care îl angajase la negru ca faianţar. A cerit să fie pus în legalitate. Cearta se încheie tragic: patronul îi dă foc lui Ion, care moare după o lună de agonie atroce. A lăsat în urmă o soţie şi o fiică. Au trecut 15 ani, patronul a fost condamnat, dar de justiţie nu poate fi vorba.
Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Suceava, primăria din Fălticeni şi la sediile unor firme
Percheziţii DNA la Consiliul Judeţean Suceava, primăria din Fălticeni şi la sediile unor firme
Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează joi percheziții la Consiliul Județean Suceava, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Vizat este președintele CJ Suceava, Ioan Cătălin Nechifor care a ajuns a ajuns în atenţia procurorilor DNA, care îl cercetează pentru luare de mită, abuz în serviciu şi trafic de influenţă. Suspectat de luare de mită este şi senatorul PSD Ovidiu Liviu Donţu. În dosar apare şi numele membrului CNA Monica Gubernat.
Florian Walter
Ascensiunea lui Florian Bucşă, devenit Walter. În urmă cu 25 de ani vindea butelii cu Cristi Borcea
Florian Walter este exemplul de afacerist român îmbogăţit de stat. S-a născut Florin Bucşă. Dar pentru cartea de vizită a schimbat numele piesei de maşină cu numele unui pistol şi s-a rebrenduit Walter. În urmă cu 25 ani vindea clandestin butelii împreună cu Cristian Borcea. Acum conduce grupul care curăţă tot în sectoarele 1 şi 5 - de la gunoaie până la maşini parcate ilegal.
Cardul de sănătate devine obligatoriu de la 1 august. Cine nu îl are va trebui să plătească Exclusiv
Haos în jurul cardului de sănătate. De când va fi, de fapt, obligatoriu. Bănicioiu: Vor fi sancţiuni
Președintele CNAS, Vasile Ciurchea, a afirmat, miercuri seară, în cadrul unei ediții speciale, la Realitatea TV, moderată de Octavian Hoandră, că serviciile medicale trebuie acordate și pacienților care nu au intrat, încă, în posesia cardului, aceștia fiind în proporție de trei la sută și abia după ce numărul acestora se va diminua, din acel moment, cardul va fi obligatoriu. La rândul său, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, în urma unei intervenții telefonice, că "implementarea acestui mecanism trebuia făcută de mult timp" și că îi pare rău pentru pacienții care nu și-au primit serviciile medicale, la timp, dar a asigurat că cei care boicotează sistemul, cu bună știință, vor răspunde. 
Viaţa unui copil valorează 10.000 de lei.Amenda-singura măsură luată la Spitalul din Curtea de Argeș Alt tip
Viaţa unui copil valorează 10.000 de lei.Amenda-singura măsură luată la Spitalul din Curtea de Argeș
Viaţa unui copil valorează 10.000 de lei. Aceasta este concluzia la care a ajuns DSP Argeş, în urma anchetei de la spitalul din Curtea de Argeş, unde un copil de opt ani a murit cu zile. Inspectorii instituţiei au mai suspendat provizoriu doi medici, până la finalizarea anchetei. În paralel, ancheta Parchetului este abia la început, cea a Colegiului Medicilor stagnează, iar cea internă trebuie reluată, după ce prima a fost făcută defectuos.