Articolele din categoria ACTUAL:

Laura Codruţa Kovesi
Kovesi, dezvăluiri din viața personală: Ce părere are despre glumele care se spun pe seama sa
Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a vorbit, într-un interviu acordat revistei Elle, despre locul pe care îl ocupă cariera în viața ei, cât și despre funcția căreia îi dedică cel mai mult din timpul său. În ceea ce privește viața sa personală, Kovesi afirmă că toată energia pe care o are trebuie să o îndrepte, momentan, și să o folosească pentru a-și îndeplini atribuțiile, cariera fiind mult mai importantă. Pe de altă parte, Kovesi s-a declarat amuzată de glumele care se scriu la adresa sa, subliniind, în acest context, că este un om ca oricare altul și că nu are "nici trei capete, nici cinci mâini, nici puteri supranaturale". 
Micul-dejun ideal: ce trebuie să conțină prima masă a zilei
Micul-dejun ideal: ce trebuie să conțină prima masă a zilei
Asigură-te că micul-dejun conține cantitatea necesară de proteine, carbohidrați și fructe și legume proaspete. Împarte farfuria în trei: o treime ar trebui să fie umplută cu un aliment pe bază de proteine, una cu carbohidrați de amidon și cealaltă treime cu o varietate de fructe și legume proaspete. Adaugă și grăsimi sănătoase pentru un mic dejun hrănitor, care va supraîncărca nivelul de energie și va opri fluctuațiile zahărului din sânge.
Nicușor Constantinescu, cercetat sub control judiciar în dosarul Centrului Militar Zonal
Nicușor Constantinescu, cercetat sub control judiciar în dosarul Centrului Militar Zonal
Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, va fi cercetat sub control judiciar, în dosarul privind subfinanțarea Centrului Militar Zonal, în care este judecat pentru abuz în serviciu, după ce Curtea de Apel Constanța a respins contestația DNA şi a menţinut decizia Tribunalului care a dispus, în data de 16 aprilie, înlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar.