MENIU

Vremea se răcește și mai mult. Prognoza meteo până sâmbătă

Vremea devine din ce în ce mai rece în toată țara și va ploua în maoritatea regiunilor.

VREMEA JOI

Joi, vremea va fi în general instabilă şi va deveni mai rece decât în mod obişnuit în această perioadă în majoritatea regiunilor, anunță Realitatea TV. 

Cerul va avea înnorări temporar accentuate. Vor fi ploi, mai ales averse, însoţite de descărcări electrice şi pe arii restrânse vor fi condiţii de grindină. La munte, treptat, vor predomina ninsorile. Local cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în toate zonele, viteze mai mari urmând a se înregistra în sud-vestul ţării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 19 grade.

În București, dimineata vom avea 6...7 grade. Pe parcursul zilei, vremea va fi în general instabilă. Temporar vor fi înnorări accentuate şi în special spre seară se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ şi descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade.

La munte, valorile termice vor fi în scădere în comparaţie cu cele de ieri, astfel că vremea va deveni mai rece decât în mod obişnuit. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii extinse vor fi precipitaţii. În cursul zilei vor fi mai ales ploi, îndeosebi averse, însoţite trecător de descărcări electrice şi posibil de grindină, dar începând de seara, treptat, vor predomina ninsorile. Local cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, viteze mai mari urmând a se înregistra în special pe crestele Carpaţilor Meridionali şi ale Munţilor Banatului.

VREMEA VINERI

Vineri, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată în toată țara. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade la Miercurea Ciuc și 16 grade la Giurgiu. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor.

În zona montană vor predomina ninsorile, iar pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și Moldova, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta intensificări în toate zonele, cu viteze mai mari la munte.

În București, vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată. 5-7 grade dimineata si doar 12-13 grade la amiaza. Cerul va fi temporar noros și va ploua.

VREMEA SÂMBĂTĂ

Sâmbătă, vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată chiar dacă maximele, între 8 grade în estul Transilvaniei și 16-17 grade în sudul extrem, la Giurgiu vor fi puţin mai mari decit vineri.

Pe arii restrânse va ploua slab în centrul și estul țării și cu totul izolat în rest, iar în zona montană va predomina ninsoarea. Vântul va avea intensificări temporare la munte, precum și în sud-vestul și estul ţării. Dimineaţa, cu precădere în nord-vest și centru se va semnala brumă.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult senin la începutul zilei, dar cu unele înnorări după-amiaza. Dimineata, răcoare, 2-4 grade iar la amiaza, puţin mai cald decât vineri, in jur de 15 grade.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo vremea Bucureşti