MENIU

Vremea în următoarele zile: Vești noi de la meteo

Vremea

Vremea: Află cum va fi vremea în următoarele trei zile! Prognoza meteo

Marți, vremea se va răci faţă de luni. În toată zona de munte pe arii restrânse va ninge slab și vântul va prezenta intensificări, în general cu viteze de 65...80 km/h, iar temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100...120 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii. În vestul, nordul şi centrul ţării, pe arii restrânse va ninge slab, iar local şi temporar vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45...55 km/h, izolat spulberând zăpada în special în Transilvania şi Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 şi 4 grade

Vremea în București

În Capitală, dimineaţa -4...-2 grade, uşor mai scăzută la periferie şi posibil condiţii de ninsoare. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil cu o maximă de 1…2 grade la amiază.

Vremea miercuri și joi

Miercuri, vremea va fi vântoasă. În toată zona de munte va ninge pe arii extinse şi va fi vânt cu rafale în general de 65...80 km/h, iar temporar pe creste și peste 100...120 km/h, spulberând puternic zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității. În Maramureș, Transilvania și local în Moldova vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, iar în zonele joase de relief din Banat și Crișana, pe arii restrânse vor fi precipitații mixte. În celelalte regiuni probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă. Izolat vor fi condiții de polei. Şi la şes vor fi intensificări ale vântului, în general cu viteze la rafală de 45...55 km/h, iar îndeosebi în sud și centru pe arii restrânse și peste 60...65 km/h, iar în special în Moldova și Transilvania zăpada va fi spulberată. Temperatura aerului va marca o creștere față de marţi, astfel maximele vor fi negative doar în depresiuni, -2…-1 grad, în rest vor fi pozitive până la 6-7 grade.

În Capitală, vântul va avea unele intensificări pe parcursul zilei. Dimineața, -8…-7 grade, spre -10 grade la periferie și la amiază, în jur de 3 grade.

Joi, valorile termice vor continuă să crească, astfel încât îndeosebi în sud-vest, sud și în est acestea se vor situa peste cele climatologic specifice datei. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 11 grade, cu cele mai mari în Oltenia. Vântul va avea viteze mai mari pe creste. Dimineaţa, izolat va fi ceață.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor.-5…-3 grade dimineața și 5…6 grade la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Mai multe articole despre:
vremea prognoză meteo