MENIU

Vremea extremelor, schimbări spectaculoase! Va ţine tot weekendul!

Vremea extremelor, schimbări spectaculoase! Va ţine tot weekendul!

Vremea extremelor, în toată ţara. Schimbările vor fi spectaculoase în weekend.

Vineri, vremea va deveni predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi în creştere în toată ţara.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 22 de grade. Cerul va fi variabil mai mult senin, cu unele înnorări în prima parte a zilei în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa, izolat, în zonele joase va fi ceaţă.

În Bucureşti, soare, temperatura în creştere şi vântul, slab până la moderat. 10-11 grade dimineaţa şi în jur de 18 grade la amiază.

La munte, vremea va deveni predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor fi în creştere. Vor fi 17 grade la Stâna de Vale, 15 la Predeal, 14 la Păltiniş, 13 la Sinaia, 11 la Semenic si 9 pe vf. Toaca din Ceahlau. Cerul va fi variabil mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, izolat, se va semnala ceaţă posibil asociată cu chiciură.

Sâmbătă, încălzirea continuă, temperaturile maxime trec de 20 de grade în toată ţara şi ajung la 24 de grade la Timişoara. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceaţă.

Vreme frumoasă şi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată şi în Capitală.

Dimineaţa va fi mai rece decât cea de vineri, 9-10 grade în oraş şi spre 7 grade în zona preoresenească, dar la amiază, în condiţii de cer senin, temperatura ajunge în jur de 23 de grade.

Duminică, vremea frumoasă continuă ca şi încălzirea. Maximele zilei pornesc de la 21 de grade la Miercurea Ciuc si ajung frecvent la 24-25 de grade în zonele de şes, la Iasi, Bacau, Oradea, izolat chiar 26 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil şi vântul slab, cel mult moderat. Dimineaţa, în zonele joase de relief, izolat se va forma ceaţă.

În Bucureşti, şi mai cald decât sâmbătă. 10-11 grade dimineaţa şi 23-24 de grade la amiază.